Wist je dat...

Er een heel denkproces aan ‘Fines’ vooraf is gegaan

Ik wil de mensen laten kennis maken met het leven op de boerderij, ze opnieuw de voeling geven met landbouw en ze laten genieten van een lekker stukje vlees! Met die gedachte begon ik aan een nieuw avontuur, genaamd Fines.

Die naam kwam er echter pas na lang denkwerk. Je kan natuurlijk maar een keer kiezen en het moest onmiddellijk goed zitten. Maar hoe zijn we dan juist bij die naam terecht gekomen?

Fines is een samentrekking van Farm én Ines. Op die manier wil ik, Ines, dus graag het verhaal van de boerderij vertellen. Ik neem jullie mee in de activiteiten die ik doe, vertel over de boerenpassie en zet daarbij steeds jullie, de consument, samen met de koeien op de eerste plaats. Farm en Ines is dus vrij duidelijk! Maar met het woord ‘Fines’ refereren we ook graag naar het woord ‘finesse’. Finesse staat voor verfijning en die willen we benadrukken. Aan jou om de verfijndheid van het vlees te proeven!

Uiteraard hoort bij een naam ook een passende slogan. Zo kwam mij zus Margo op de creatieve slogan: ‘Let’s (m)eat’. Die moeten we denk ik niet uitleggen, toch? 😉

Bel even of stuur een bericht en wij proberen alle vragen binnen 24 uur op werkdagen te beantwoorden.